Όλα τα προιόντα

Επισκευή βύσματος τροφοδοσίας

Το βύσμα τροφοδοσίας του Laptop αποτελεί τη μοναδική πηγή ενέργειας του λαπτοπ σας. Τροφοδοτεί την μπαταρία και η μπαταρία με τη σειρά της τη μητρική. Σε περίπτωση που απούσιαζει η μπατάρια ή είναι χαλασμένη τότε τροφοδοτεί απευθείας τη μητρική πλακέτα.
Πολύ συχνά παρατηρούμε διακοπές στη τροφοδοσία ή μηδενική φόρτιση. Η συγκεκριμένη δυσλειτουργία μπορεί να οφείλεται σε εργοστασιακά ελαττωματικό βύσμα , φθορά του βύσματος από τη χρήση ή ακόμα και απροσεξία καθώς πολλές φορές τραβάμε ή σκοντάφτουμε στο καλώδιο του φορτιστή.
Δυστυχώς συχνά δεν δίνεται ιδιαίτερη σημασία στη διακεκομμένη φόρτιση με αποτέλεσμα κάποιες φορές να προκαλείται πρόβλημα και σε άλλα εξαρτήματα όπως η μητρική πλακέτα.

Συμπτωματολογία

  • Σβήνει το laptop όταν κουνηθεί το καλώδιο
  • Κάνει διακοπές κατά την φόρτιση
  • Δεν ανάβει το laptop
  • Δεν φορτίζει η μπαταρία

Διαδικασία επισκευής

Στη www.monitors.gr θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα βύσματα τροφοδοσίας όλων των κατασκευαστών.

Όλα τα βύσματα τροφοδοσίας που διαθέτουμε στο κατάστημα μας είναι γνήσια ανταλλακτικά των κατασκευαστών και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2310 480812 ή η ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Σε κάθε περίπτωση επισκευής laptop η αγοράς ανταλλακτικού είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον κατασκευαστή και το μοντέλο του laptop σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι αγορών
Συνδεθείτε

Δεν έχετε λογαριασμό;

0 Σύγκριση
0 Αγαπημένα
0 items Καλάθι
Μενού