Όλα τα προιόντα

Εσωτερικός καθαρισμός laptop

Οι περισσότεροι χρήστες λαπτοπ δυστυχώς δεν γνωρίζουν ότι ανά τακτά χρονικά διαστήματα πρέπει να καθαρίζεται εσωτερικά το laptop τους. Κατά την διάρκεια της λειτουργίας τους , τα laptop απορροφούν σκόνες, τρίχες και διάφορα άλλα σωματίδια που αιωρούνται στον αέρα. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το βούλωμα της ψύκτρας, δυσλειτουργία του ανεμιστήρα και υπερθέρμανση του λαπτοπ. Επίσης με τον καιρό η θερμοαγώγιμη πάστα και τα thermal pad του laptop πολυμερίζονται και ξεραίνονται χάνοντας έτσι την ιδιότητα τους να απάγουν αποτελεσματικά την θερμοκρασία.Τα αίτια που καταλήγουν στη χαλασμένη motherboard μπορεί να οφείλονται σε πτώση , χτύπημα του λαπτοπ ,υγρά που έπεσαν πάνω του , αυξομείωση τάσης , υπερθέρμανση ή ακόμα και αστοχία υλικού ( Chipset , Mosfet , NorthBridge , Controller , Ασφάλειες κ.τ.λ ). Οι δυσλειτουργίες που μπορεί να παρουσιαστούν ποικίλουν ανάλογα τη φύση της βλάβης.

Συμπτωματολογία

  • Ανεβαίνει η θερμοκρασία του laptop όταν λειτουργεί
  • Σβήνει το λαπτοπ  μετά από λίγη ώρα λειτουργίας
  • Το laptop δουλεύει αλλά είναι πολύ αργό και κάποιες φορές κολλάει
  • Το ανεμιστηράκι δουλεύει συνέχεια και βγάζει καυτό αέρα
  • Δεν δουλεύει το ανεμιστηράκι και ανεβάζει θερμοκρασία
  • Ακούγεται συνεχής θόρυβος κοντά στον ανεμιστήρα

Διαδικασία επισκευής

Στη www.monitors.gr θα βρείτε ετοιμοπαράδοτα Ανεμιστηράκια & Ψύκτρες όλων των κατασκευαστών.


Όλα τα Ανεμιστηράκια & Ψύκτρες που διαθέτουμε στο κατάστημα μας είναι γνήσια ανταλλακτικά των κατασκευαστών και καλύπτονται από εγγύηση καλής λειτουργίας.


Για οποιαδήποτε πληροφορία και διευκρίνιση μπορείτε να απευθυνθείτε τηλεφωνικά στο 2310 480812 ή η ηλεκτρονικά μέσω της φόρμας επικοινωνίας.


Σε κάθε περίπτωση αναβάθμισης είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε τον κατασκευαστή και το μοντέλο του laptop σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας

Καλάθι αγορών
Συνδεθείτε

Δεν έχετε λογαριασμό;

0 Σύγκριση
0 Αγαπημένα
0 items Καλάθι
Μενού